Volumul pieței globale a produselor lungi din oțel ar putea depăși 1.000 de miliarde de dolari până în 2030

05/08/2023

Se preconizează că piața mondială a produselor lungi va ajunge la peste 1.000 de miliarde de dolari până în 2030, cu o rată medie anuală de creștere de 3,8%. Această creștere va fi determinată de o serie de factori, inclusiv dezvoltarea de noi produse de către marii producători, extinderea capacităților și creșterea cererii de produse lungi în sectoarele construcțiilor și infrastructurii.

Este de așteptat ca regiunea Asia-Pacific să fie principala piață pentru produsele lungi, China reprezentând cea mai importantă piață. Alte mari piețe includ Japonia, Coreea de Sud, India și țările din Asia de Sud-Est. Regiunea Asia-Pacific se confruntă cu unele provocări, cum ar fi o supraofertă globală de materii prime și o concurență sporită din partea altor țări producătoare de oțel. Cu toate acestea, regiunea este, de asemenea, caracterizată de o creștere a populației și de nevoia de locuințe, ceea ce va stimula cererea de produse lungi.

Piața produselor lungi este una competitivă, iar principalii jucători sunt ArcelorMittal, Emirates Steel Arkan și Emirates Rebar Limited. Aceste companii investesc în cercetare și dezvoltare, își extind capacitățile și dezvoltă noi produse pentru a-și menține cota de piață.

Piața globală a produselor lungi este una semnificativă, iar creșterea sa este de așteptat să continue în anii următori. Piața se confruntă cu unele provocări, dar perspectivele pe termen lung sunt pozitive.

Facebook
LinkedIn
Call Now Button