Producătorii de aluminiu din Taiwan promovează în mod activ aluminiul reciclat ca răspuns la tendințele ESG

04/08/2023


Principalele companii din industria aluminiului din Taiwan discută despre adoptarea aluminiului reciclat

În contextul tendinței de dezvoltare a ESG și a cerinţelor guvernamentale privind amprenta de carbon, principalele companii din industria aluminiului din Taiwan discută despre fezabilitatea adoptării aluminiului reciclat, care poate reduce semnificativ emisiile de carbon.

Aluminiul reciclat este cunoscut și sub numele de aluminiu ecologic sau aluminiu curat. Este fabricat din aluminiu reciclat, care este colectat din deșeuri și apoi topit și turnat într-un nou produs. Aluminiul reciclat are aceleași proprietăți ca aluminiul nou, dar necesită mult mai puțină energie pentru a fi produs, ceea ce îl face o opțiune mai sustenabilă.

În prezent, guvernul taiwanez solicită companiilor din industria materialelor de construcții să implementeze controale ESG și să urmărească amprenta de carbon. Acest lucru a dus la o creștere a cererii de aluminiu reciclat, deoarece este o opțiune mai sustenabilă decât aluminiul nou.

Principalele companii din industria aluminiului din Taiwan discută despre adoptarea aluminiului reciclat în moduri diferite. Unele companii intenționează să producă aluminiu reciclat pe propriile instalații, în timp ce altele intenționează să colaboreze cu alte companii pentru a produce aluminiu reciclat.

Se așteaptă ca aluminiul reciclat să devină o nouă tendință primară în dezvoltarea industriei aluminiului din Taiwan, deoarece este o opțiune mai sustenabilă și mai profitabilă.

Războiul ruso-ucrainean a dus la un dezechilibru în aprovizionarea cu aluminiu

Războiul ruso-ucrainean a avut un impact semnificativ asupra industriei aluminiului din Taiwan. Rusia este un important producător de aluminiu, iar războiul a dus la o reducere a exporturilor de aluminiu din Rusia. Acest lucru a dus la un dezechilibru în aprovizionarea cu aluminiu din Taiwan, ceea ce a dus la o creștere a prețurilor la aluminiu.

Guvernul taiwanez a luat măsuri pentru a atenua impactul războiului asupra industriei aluminiului. Guvernul a oferit subvenții companiilor din industria aluminiului pentru a le ajuta să facă față creșterii prețurilor la aluminiu. Guvernul a luat, de asemenea, măsuri pentru a diversifica aprovizionarea cu aluminiu din Taiwan, prin stimularea importurilor de aluminiu din alte țări.

Se așteaptă ca impactul războiului asupra industriei aluminiului din Taiwan să fie de scurtă durată. Pe măsură ce războiul se va încheia, se așteaptă ca aprovizionarea cu aluminiu din Rusia să revină la normal, ceea ce va duce la o scădere a prețurilor la aluminiu.

Guvernul taiwanez solicită controale ESG și de urmărire a amprentei de carbon în industria materialelor de construcții

Guvernul taiwanez solicită companiilor din industria materialelor de construcții să implementeze controale ESG și să urmărească amprenta de carbon. Acest lucru se datorează faptului că industria materialelor de construcții este unul dintre cei mai mari poluatori din Taiwan.

Controalele ESG solicită companiilor din industria materialelor de construcții să reducă impactul negativ al activităților lor asupra mediului. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de materiale mai sustenabile, prin reducerea consumului de energie și prin îmbunătățirea gestionării deșeurilor.

Urmărirea amprentei de carbon solicită companiilor din industria materialelor de construcții să măsoare impactul asupra mediului al activităților lor. Acest lucru le va permite companiilor să identifice zonele în care pot reduce impactul lor asupra mediului.

Guvernul taiwanez oferă subvenții companiilor din industria materialelor de construcții pentru a le ajuta să implementeze controale ESG și să urmărească amprenta de carbon. Guvernul a luat, de asemenea, măsuri pentru a educa companiile din industria materialelor de construcții despre importanța ESG și a urmăririi amprentei de carbon.

Se așteaptă ca impactul măsurilor guvernamentale asupra industriei materialelor de construcții din Taiwan să fie pozitiv. Măsurile guvernamentale vor ajuta industria materialelor

Facebook
LinkedIn
Call Now Button