Modernizarea liniei de laminare la CMC Poland: O inițiativă pentru optimizare și performanță îmbunătățită

13/10/2023

Producătorul polonez de produse laminate CMC Poland (o divizie a companiei americane Commercial Metals Company), a semnat un contract cu Danieli Automation pentru modernizarea laminorului din Zawertze. Aceasta inițiativă vine ca răspuns la nevoia de optimizare a performanței în procesul de laminare și actualizarea echipamentelor hardware.

CMC Poland are o producție anuală de 500.000 de tone . Prin această modernizare, se vor instala noi invertori de tensiune scăzută pentru secțiunile brute și intermediare ale liniei de laminare. O atenție deosebită va fi acordată încălzirii pieselor în cuptorul de încălzire al secției de topire, unde atât hardware-ul, cât și software-ul sistemului de automatizare de nivel 1 vor fi actualizate. De asemenea, se va livra un nou sistem de control al procesului pentru reglarea automată a curbelor de încălzire ale cuptorului.

Finalizarea actualizărilor este prevăzută pentru sfârșitul anului 2023. De menționat, livrările de oțel ale CMC Poland au înregistrat o scădere în trimestrul al treilea al anului financiar 2022/2023.

CBAM