Hasçelik din Turcia investește în noi facilități pentru a extinde capacitatea de producție

31/10/2023

Combinatul turcesc de oțeluri speciale Hasçelik va investi în două noi instalații siderurgice pentru a extinde capacitatea de producție de oțeluri speciale, fiind specializat în producția de oțeluri speciale verzi.

Hasçelik se așteaptă să poată utiliza propria energie regenerabilă pentru a satisface cerințele energetice și pentru a atinge obiectivul de emisii negative de carbon prin înființarea unor centrale solare în trei locații cu o capacitate de 35 MWe.

În prezent, capacitatea anuală de producție a Hasçelik de produse din oțeluri speciale și bare inoxidabile este de aproximativ 300.000 de tone și, respectiv, 170.000 de tone.

Planul include un nou atelier de turnare în Osmaneli, Bilecik, cu un cost de investiție estimat la 180 de milioane de dolari, o investiție de 42 de milioane de dolari la o instalație de cromare din Kocaeli și o centrală solară, în valoare de 26 de milioane de dolari.

Aceste centrale vor avea o capacitate combinată de 35 MW. Cu noi fabrici de producție, inițiative de energie curată și un accent pe producția de oțel verde, această mișcare se aliniază cu obiectivul companiei de a se baza exclusiv pe energie curată până în 2024

Facebook
LinkedIn
Call Now Button