Despre noi
big data 1

ABX identifică tendințele pieței și provocările clienților apoi prin intermediul experților săi cu experiență, propune soluții concrete, oferind sprijin în implementarea acestora.

ABX este o companie de consultanță în business cu accent pe cercetarea de piață în domeniul metalelor.
Software-ul nostru de analiză a datelor ne permite să stocăm, să explorăm și să analizăm în siguranță toate tipurile de date pe o scară nelimitată. În calitate de companie de analiză de piață, cu expertiza sa în căutarea și prelucrarea datelor, oferim date consolidate și sistematice bazate pe diverse surse, ceea ce ne ajută să obținem informații reale de piață pentru orice produs sau clasificare HS.

Realizam analiza de business într-o lume bazată pe date

Analiza, de la cea descriptivă la cea predictivă, este cheia pentru fidelizarea clienților și creșterea companiei.

Vă punem la dispoziție instrumentele de gestionare a informațiilor de care aveți nevoie pentru a valorifica cel mai valoros activ de afaceri – datele dumneavoastră – astfel încât să puteți găsi informații despre clienți, să vă protejați organizația și să generați noi oportunități de venituri.

Ne place să facem lucrurile cât mai simple cu putință. Pentru a avea capacități predictive, nu mai este nevoie de o echipă costisitoare de oameni de știință și resurse de date.

Scopul nostru este să ajutăm companiile să deblocheze puterea tehnologiei ML și să îmbunătățească mai ușor procesul decizional.
Obțineți informații clare despre valoarea adăugată a analizei predictive în organizația dvs.

australia image lanczos3

Cele mai multe companii au resurse pe care fie nu le cunosc, fie nu știu despre ele, dar nu le pot folosi pentru că nu dispun de know-how-ul necesar, identificarea lor fiind o adevărată "vânătoare de comori".

images

ABX vă ajută să identificați comorile din compania dumneavoastră: informațiile

  • Extracția de date și clasificarea (clustering)
  • Arhitectura datelor
  • Evaluarea Big Data
  • Propunere concretă pentru prelucrarea datelor

Informațiile  de piață, care includ informații privind macroeconomia, politicile monetare, tarifele, bursele de metale, fluctuațiile prețurilor materiilor prime, informații despre concurenți și situații geopolitice.
Date privind ecosistemul partenerilor generate de parteneri externi, cum ar fi clienții, agențiile, centrele de servicii, industria, expeditorii și operatorii de nave.

Analiza, de la cea descriptivă la cea predictivă, este cheia pentru fidelizarea clienților și creșterea companiei.

Big Data poate fi utilizat pentru a obține informații în toate domeniile

Call Now Button