Date statistice precise, vitale pentru succesul sectorului siderurgic în 2024

29/11/2023

Datele privind prețul oțelului vor juca un rol crucial în asigurarea profitabilității producătorilor de oțel și a distribuitorilor în 2024.
Furnizarea de date, observații și previziuni exacte și în timp util le permite companiilor să ia decizii strategice care le vor defini marjele de profit și le vor modela succesul.
Pe un fundal economic dificil, ABX poate echipa furnizorii de oțel cu instrumentele necesare pentru a negocia un climat de marje reduse și câștiguri marginale.
Multe dintre piețele pe care le evaluăm în întreaga lume se luptă cu o încetinire economică, ceea ce duce la o cerere limitată. Este o piață cu marje înguste, ceea ce pune o presiune mai mare asupra companiilor pentru a cumpăra și vinde la prețul corect acest tip de produse.
Accesul la prețurile, indicii și previziunile ABX privind oțelul oferă toate informațiile de care o companie are nevoie pentru a fundamenta aceste decizii cheie.
Datele exacte și utilizabile privind prețurile oțelului vor permite companiilor să:
Negocieze un avantaj competitiv, fie că este vorba de cumpărare sau de vânzare.
Să prevadă și să planifice eventualele perturbări, atenuând pierderile.
Să identifice și să vizeze posibile oportunități de creștere a afacerii.

Companiile dornice să își modeleze planurile cu o viziune imediată sau pe termen lung a pieței pot beneficia de datele de la ABX. Dispunem de un bogat bagaj de cunoștințe despre industria siderurgică, atât prin intermediul echipei noastre interne de la ABX, cât și prin sursele noastre sectoriale foarte valoroase.
Înțelegerea gradului de competitivitate a sectorului și a ceea ce au nevoie companiile din acest sector pentru a reuși face parte din ADN-ul nostru. Oricât de nesigură ar fi piața în prezent, datele și cunoștințele noastre se vor asigura că CLIENȚII noștri sunt bine pregătiți pentru un 2024 de succes.
Pentru mai multe informații despre ABX și despre modul în care cunoștințele sale despre piața oțelului pot aduce beneficii afacerii dumneavoastră, contactați-ne.

CBAM