CSC Taiwan majorează prețul tuturor produselor pentru ianuarie și T1 2024

14/12/2023

China Steel Corporation (CSC), cel mai mare producător de oțel carbon din Taiwan, a anunțat o majorare a prețurilor la toate articolele pentru luna ianuarie și primul trimestru al anului viitor.

Pentru luna ianuarie 2024, prețul produselor de tablă/rolă laminată la cald, role laminate la rece, role de oțel electrogalvanizat (EG), role de oțel galvanizat la cald pentru aparate de uz casnic, computere și alte materiale și role de oțel electric (ES) a fost majorat cu 500 de dolari NT/tonă. Prețul rolei laminate la cald aplicabile materialelor de laminare și al bobinelor de oțel galvanizat la cald pentru construcții și pre-vopsire a crescut cu NT$700/tonă.

Pentru primul trimestru al anului viitor, prețul oțelului laminat la cald/rolă, al celor laminate la rece și al oțelului pentru automobile a fost majorat cu NT$500/tonă. Prețul sârmei laminate și al plăcilor de oțel a fost majorat cu NT$800/tonă.

CSC a declarat că mediul economic global general se stabilizează treptat, cu o inflație în continuă răcire. Cererea globală de oțel ar urma să crească cu aproape 34,6 milioane de tone față de cea din 2023. În plus, prețurile materiilor prime, cum ar fi minereul de fier și cărbunele, continuă să crească, susținând și stimulând în continuare prețurile oțelului.

Facebook
LinkedIn
Call Now Button