Consultanță pentru CBAM
Cum să vă conformați noului regulament UE

Despre CBAM

Mecanismul de ajustare a emisiilor de carbon la frontieră (CBAM) este o nouă politică a UE care are ca scop stabilirea unui tarif pentru emisiile de dioxid de carbon provenite de la bunurile importate. CBAM va fi pus în aplicare în două etape: o etapă de tranziție, care va începe la 1 octombrie 2023, și o etapă completă, care va începe la 1 ianuarie 2026.

În timpul fazei de tranziție, importatorii anumitor bunuri vor fi obligați să declare conținutul de carbon al importurilor lor. Aceste informații vor fi utilizate pentru a calcula o taxă de ajustare a emisiilor de dioxid de carbon, care va fi plătită către UE. Valoarea taxei va depinde de conținutul de carbon al mărfurilor și de prețul stabilit pentru emisiile de carbon.

istock 1337519242

Astfel încât să vă puteți concentra pe vanzari profit strategie

ABX  te poate ajuta să înțelegi CBAM și implicațiile acestuia pentru activitatea ta. Acestea îi pot ajuta pe importatori să elaboreze strategii pentru a se conforma CBAM și pentru a minimiza costurile de conformare.

Dacă sunteți un importator de bunuri care intră sub incidența CBAM, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a vă consulta cu o firmă specializată în respectarea CBAM. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că sunteți în conformitate cu CBAM și că reduceți la minimum costurile de conformitate.

Iată câteva dintre beneficiile consultanței pe care o facem noi pentru declararea CBAM:

Consultanță de specialitate: Avem o înțelegere profundă a CBAM și vă putem oferi consultanță de specialitate cu privire la modul în care să vă conformați cerințelor.
Riscuri reduse: Vă putem ajuta să reduceți riscul de neconformitate, ceea ce vă poate permite să economisiți bani și să evitați penalitățile.
Tranziție mai ușoară: Vă putem ajuta să gestionați tranziția la CBAM și să vă asigurați că afacerea dumneavoastră este pregătită pentru noile cerințe.

IMPORTANT

F.A.Q.

În special dacă sunteți un importator dintr-o țară terță, aveți nevoie de un furnizor de servicii care să fie responsabil pentru întocmirea în beneficiul dumneavoastră a documentației CBAM către autoritățile UE. Noi asigurăm conformitatea cu cerințele CBAM și facilităm importurile fără probleme în UE, respectând în același timp reglementările de mediu.

Alegându-ne pe noi ca și consultant CBAM, aveți acces la expertiza noastră în ceea ce privește conformitatea cu UE, procedurile vamale simplificate și raportarea fiabilă. Acest lucru asigură operațiuni de import eficiente și minimizează riscul de neconformitate.

Structura onorariilor noastre este transparentă și adaptată la nevoile dumneavoastră specifice. Aceasta acoperă, de obicei, auditurile de conformitate CBAM, raportarea și asistența continuă. Oferim o ofertă personalizată în funcție de volumele și cerințele dumneavoastră de import.

Ne adresăm importatorilor de toate dimensiunile și nu este necesar un volum minim de import. Indiferent dacă sunteți un importator mic sau o corporație mare, vă ajutăm să vă conformați CBAM.

Echipa noastră menține o comunicare strânsă cu organizația dvs., verifică acuratețea datelor și este la curent cu reglementările CBAM. Ne angajăm să asigurăm o raportare precisă și conformă.

Deservim întreaga gamă de industrii afectate de CBAM, inclusiv industria prelucrătoare, agricultura, energia și multe altele. Expertiza noastră se extinde în toate aceste sectoare pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice de conformitate CBAM.

Este ușor să începeți. Completați formularul de mai jos, iar echipa noastră va efectua o evaluare inițială a nevoilor dumneavoastră de conformitate CBAM. De acolo, vă vom oferi un plan personalizat și o ofertă pentru a iniția procesul.

Call Now Button