PHONE +40-734-127-259

Documente supraveghere siderurgice

Pentru a veni in sprijinul companiilor care fac importuri de produse siderurgice ce cad sub incidenta supravegherii prealabile oferim serviciul de reprezentare in fata ministerului (MECRMA) si realizam pentru firmele interesate intreg procesul pentru obtinerea documentelor de supraveghere prealabila necesare.

Info

  • Actele necesare pentru obtinerea DS sunt factura proforma,factura sau contractul in copie pe email si in plus daca vanzatorul nu este producatorul marfii un certificat de la producator ,la fel,in copie pe email.
  • Pentru cateva tipuri de produse(fier beton,bare laminate,etc. este necesar certificatul de calitate pentru incadrarea corecta a produsului.
  • Pentru o eficienta si mai mare lucram impreuna cu majoritatea comisionarilor vamali din principalele cai de acces astfel ca dupa ridicare documentele de supraveghere pleaca direct catre comisionarul care este angajat de importator pentru respectiva partida de marfa.La fel ,comunicam cu comisionari cu privire la incadrari ,modificari de coduri cat si diferente care apar intre contracte si facturile de vamuire.

0

Clienti

0

Tari

CONSULTANTA

ABX ofera consultanta pentru toate intrebarile dumneavoastra referitoare la vama si la legislatia externa.

Conformitatea cu legislaţia vamală este din ce in ce mai importanta.
Daca nu sunteti in conformitate cu cerintele legislatiei vamale (si securitatea) inseamna ca veti avea de platit amenzi foarte mari.
Pentru acest motiv este esential sa aveti un expert care sa aiba grija sa fiti in conformitate cu legislatia vamala in vigoare.

FORMALITATI VAMALE

Va putem ajuta daca aveti probleme privind legislatia vamala,intrebari relevante despre vama, sau cautati solutii pentru optimizarea
formalitatilor vamale.